Ο Δ. Τζελέπης αποκλειστικά στο ThrakiSportS για την τιμωρία του Πανθρακικού

Σαν βόμβα έσκασε το μεσημέρι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS σχετικά με την δικαίωση από την FIFA του Ντάνι Φερνάντεζ και την εντολή για αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από την ομάδα της Κομοτηνής.

Όπως ήταν φυσιολογικό, το θέμα απασχόλησε τα πηγαδάκια και το ΔΣ της Super League και μετά το τέλος της συνεδρίασης, το ThrakiSportS όπως και το σύνολο των μέσων ενημέρωσης που ήταν παρόντα στο κτήριο της Οδού Αργοναυτών στο Μαρούσι, απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Πανθρακικού Δημήτρη Τζελέπη.

Ο κ. Τζελέπης αρνήθηκε να απαντήσει στα αθηναϊκά μίντια, αλλά διευκρίνισε στους εκπροσώπους τους ότι αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να μιλήσει στο ThrakiSportS ως ένα μέσο που προάγει τον αθλητισμό και στηρίζει όλες τις ομάδες της ευαίσθητης περιοχής της Θράκης, παραπέμποντας όλο το αθηναϊκό μιντιακό σύστημα στο παρών δημοσίευμα.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν μιλάει σχεδόν… ποτέ σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης αν δεν μιλήσει πρώτα στα τοπικά, παρά τις συνεχείς οχλήσεις που δέχεται ιδίως από τη Nova και τον Novasport FM, καθότι άλλωστε τυγχάνει και αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας.

“Πρέπει να τιμούμε τους δικούς μας ανθρώπους, καθώς άλλωστε απευθύνονται και στο δικό μας κοινό”, είπε μπροστά στους αθηναίους δημοσιογράφους, καλώντας μάλιστα και τον παρευρισκόμενο δίπλα του πρόεδρο της Ξάνθης Άρη Πιαλόγου να κάνει και η Skoda και προσωπικά ο Χρήστος Πανόπουλος το ίδιο, στηρίζοντας τα τοπικά ΜΜΕ.

Αμέσως μετά, o κ. Τζελέπης μίλησε στο ThrakiSportS για όλα, καθώς δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Καταρχήν σχολίασε την προσφυγή του Φερνάντεζ αλλά και τα πιθανά λάθη που αναγνωρίζει στην διοίκησή του ως προς αυτήν την υπόθεση αλλά και γενικά.

Η κουβέντα επεκτάθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις στην Super League και την επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη Nova, αλλά και στο πρόσφατο δημοσίευμα για ξενύχτια και μεθύσια παίκτη της ομάδας, τις σχέσεις του με τον μεγαλομέτοχο, το πρόσφατο φιλικό με την Γαλατά στην Πόλη, το κεκλεισμένων των θυρών αναβληθέν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την κατάσταση του ΔΑΚ Κομοτηνής, τον επικείμενο τελικό με τον Εργοτέλη, το μέλλον του Ρόκα στην ομάδα και την αισιοδοξία του για την σωτηρία.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Τζελέπη στο βίντεο που μπορείτε να δείτε  με ένα κλικ ΕΔΩ.