Photos: Οι προπονητές που παραβρέθηκαν στο σεμινάριο με ομιλητή τον Λουτσέσκου

Κατάμεστος ήταν ο συνεδριακός χώρος του Le Chalet στο σεμινάριο που συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Προπονητών Ξάνθης με την ΕΠΣ Ξάνθης και την σημαντική συμβολή της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, με κύριο ομιλητή τον προπονητή της Skoda Ξάνθη Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πλήθος γνωστών και μη ανθρώπων του ποδοσφαίρου έσπευσαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με ομιλητή τον Ρουμάνο τεχνικό που οδηγεί την Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου και την έξοδο της ομάδας της Θράκης στην Ευρώπη. 
Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου, ο τίμ μάνατζερ του συλλόγου Γιώργος Κασναφέρης, σύσσωμο το τεχνικό τιμ της ομάδας και όλοι οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών της Skoda Ξάνθη. 
Ακόμη το παρών έδωσε παλιός προπονητής και νυν τεχνικός διευθυντής της Καβάλας Στέλιος Κατρακυλάκης, ο πρώην άσσος της Ξάνθης και νυν της Καβάλας Χάρης Παππάς που έχει πάρει το πτυχίο και ετοιμάζεται σιγά-σιγά να ασχοληθεί με την προπονητική, ο προπονητής της Κ20 του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης, ο προπονητής του αντίπαλου του Ηρακλή Ζυγού την Τετάρτη Νέστου Χρυσούπολης Νίκος Καραμπετάκης, ο γνωστός Ξανθιώτης προπονητής σε ομάδες της Football League Γιώργος Μαραντάς και γενικά πολλοί προπονητές από Ροδόπη, Καβάλα, Έβρο. 
Επίσης, φυσικά, παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι προπονητές του Συνδέσμου Ξάνθης, νέοι και παλιοί, όπως και σχεδόν όλοι οι προπονητές των ομάδων της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα από έναν παρά το νεαρό της ηλικίας του έμπειρο και με πολλές επιτυχίες προπονητή όπως αναμφισβήτητα είναι ο Λουτσέσκου.
Δείτε φωτογραφίες