Ατομικά ρεκόρ από τους επτά αρσιβαρίστες της ΑΕ Κομοτηνής

Με ατομικά ρεκόρ επέστρεψαν από την Δράμα οι αθλητές και αθλήτριες του ΜΓΣ Α.Ε. Κομοτηνής που πήραν μέρος στην πρώτη φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων άρσης βαρών για το 2015.

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 22/3 στο Δημοτικό Στάδιο Δράμα, όπου μεταξύ επτά συλλόγων, οι αθλητές του προπονητή Χρήστου Νινιού της ΑΕ Κομοτηνής (του μόνου συλλόγου της Θράκης που καλλιεργεί το άθλημα που έχει χαρίσει τόσα μετάλλια στην χώρα μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες) έκαναν σημαντικές επιδόσεις. 
Αγωνία υπάρχει και από εδώ και πέρα για τα αποτελέσματα των αθλητών των άλλων ομίλων που θα καθορίσουν ποιοί από την ομάδα της Κομοτηνής θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Από τις προκριματικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, θα προκύψουν οι 12 καλύτεροι αθλητές-αθλήτριες.
Οι καλύτερες δωδεκάδες ανά κατηγορία θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της αντίστοιχης κατηγορίας στη δεύτερη και τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει στα Οινόφυτα Βοιωτίας από 7 έως 10 Μαΐου 2015. 
Στο περιφερειακό ουσιαστικά πρωτάθλημα συμμετείχαν οι σύλλογοι:  Μ.Γ.Σ. Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, Σ.Α.Β. Δράμας ‘Ο Βυβων’,  Γ.Α.Σ. Ηρακλής Ποταμουδιών Καβάλας,  Α.Σ. Σερρών Ό Κρόνος’, Σ.Α.Β. Προσοτσάνης Ό Πυρσός’, Α.Σ. Σερρών ‘Ο Πλάτων’, Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος Σερρών.