Ξανασυστήνεται πρωταπριλιάτικα η Εθνική του 2004 με Ντέμη, Βενετίδη, Ζαγόρ, Βρύζα και… Ρεχάγκελ

Στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας… επιστρέφει ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 σε φιλικό με την αντίστοιχη της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς που σήκωσαν το 2004 το Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας, θα βρεθούν την Τετάρτη (1/4) το απόγευμα στο ΓΣΠ της Μεγαλονήσου, όπου στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν την Κύπρο, σε φιλικό για την ενίσχυση του έργο των «Εθελοντών Γιατρών».
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Στροβόλου και εμπνευστές είναι οι Ευρωβουλευτές Θοδωρής Ζαγοράκης και Ελένη Θεοχάρους. Το «παρών» θα δώσει και ο Ότο Ρεχάγκελ, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Τοπαλίδη, ενώ η ομάδα θα αποτελείται φυσικά από τον Ζαγοράκη, τους εβρίτες Ντέμη Νικολαΐδη και Στέλιο Βενετίδη, τον επίσης θρακιώτη Ζήση Βρύζα, τον πρώην βοηθό προπονητή της Ξάνθης και νυν της Εθνικής Νέων Γιάννη Γκούμα αλλά και τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Χαριστέα, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ και Γεωργιάδη.
Παράλληλα, για την Εθνική Κύπρου θα αγωνιστούν οι: Μορφής, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφας, Σατσιάς, Θεοδότου, Μάριος Ηλίας, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Οκκάς, Γιασεμάκης, Μάριος Νεοφύτου, Οκκαρίδης, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκης, Νικόλας Γεωργίου, Μάριος Χριστοδούλου, Εγκωμίτης, Λουκάς Λουκά, Κονναφής, Αριστοκλέους και Σταύρος Γεωργίου.