Σηκώνει το κύπελλο και… αποχωρεί (;!) από την Skoda Ξάνθη ο Κώστας Φλίσκας

Τον δρόμο της αποχώρησης θα ακολουθήσει το καλοκαίρι από την Skoda Ξάνθη ο Κώστας Φλίσκας, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της στήλης “Πληροφοριοδότης” στην Ώρα για Σπορ.

Σύμφωνα με αυτό, ο αρχηγός της θρακιώτικης ομάδας μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας με την Skoda, θα… αποβιβαστεί λόγω ηλικίας, δεδομένου πως τον ερχόμενο Δεκέμβρη θα πατήσει στα 36.

Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα κρεμάσει και τα παπούτσια του, επισημαίνει το δημοσίευμα, αφού από την Καρδίτσα, ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, ήδη του έχουν στείλει το μήνυμα πως τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. 

Το ενδιαφέρον είναι ότι εφόσον επαληθευθεί η πληροφορία και αν όλα πάνε καλά και δούμε κανά κύπελλο να σηκώνει η Ξάνθη, τότε ο Φλίσκας ως αρχηγός θα είναι αυτός που θα την σηκώσει στον αέρα.
Και θα είναι μείζον (και ηθικό) ζήτημα να βρεθεί εκτός ομάδας ο άνθρωπος που σήκωσε πρώτος την κούπα. Για αυτό, κρατήστε μικρό καλάθι και αναμείνατε. Άλλωστε είναι ακόμα Μάρτης και μέχρι το καλοκαίρι υπάρχουν πολλά που μπορεί να αλλάξουν…