Ο πρόεδρος της Λαμίας τελείωσε τον Δερμιτζάκη μετά την ισοπαλία με την Καλαμαριά

Παρελθόν αποτελεί για τον πάγκο της Λαμίας, ο Παύλος Δερμιτζάκης. Λίγη ώρα μετά την αναπάντεχη ισοπαλίας της Λαμίας κόντρα στον Απόλλωνα 1926, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τελείωσε τον πρώην προπονητή του Πανθρακικού και τους συνεργάτες του.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη και παράλληλα κάλεσε όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμεί, να λύσει τη Δευτέρα (30/03) το συμβόλαιό του!

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και πολλές επιτυχίες. Επίσης, όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους μπορούν να κάνουν αίτημα από την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και να εγκριθεί.

Οφείλω σαν Πρόεδρος της ομάδας της Λαμίας ένα τεράστιο προσωπικό συγγνώμη διότι αισθάνομαι βαρύτατες ευθύνες για επιλογές που έκανα μέχρι σήμερα, Σε λίγο καιρό θα δώσω αναλυτική Συνέντευξη και θα εξηγώ γιατί η ομάδα της Λαμίας έφτασε να είναι εκτός play off και εκτός στόχων. Και τώρα επιβεβαιώνω το ρητό ότι τα κάστρα πέφτουν πρώτα από μέσα και μετά απ’ έξω.

Προσωρινά την ομάδα θα την προπονεί ο Γιάννης Λύτρας».