Βροχή τα συγχαρητήρια στη Νίκη Αλεξανδρούπολης για την (επ)άνοδο στην Α2 Κατηγορία

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης παρά την ήττα της την περασμένη Κυριακή από την ΑΕ Κομοτηνής, ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία. Για την ακρίβεια, επέστρεψε μετά από μια κακή παρένθεση στα μεγάλα πρωταθλήματα, όχι όμως εκεί που ανήκει, γιατί η Νίκη που την δεκαετία του ’90 διεκδικούσε τίτλους και έπαιζε Ευρώπη, ανήκει στην Α1!

Μεταξύ των συγχαρητηρίων που έλαβε τις τελευταίες ημέρες η Νίκη Αλεξανδρούπολης για την επιτυχία της ήταν και από το ΤΑΑ της μεγάλης ομάδας της πόλης, του Εθνικού που κάνει αυτά τα χρόνια όσα η Νίκη στην δεκαετία του ’90: διεκδικεί τίτλους και εκπροσωπεί την περιοχή μας στην Ευρώπη.
 
Αλλωστε ο στατιστικολόγος του Εθνικού Ιπποκράτης Δήμιτσας είναι και ο προπονητής της Νίκης. Αναλυτικά, όσα έγραψε στο facebook το ΤΑΑ του Εθνικού:
 
Συγχαρητήρια στα όμορφα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ της Νίκης Αλεξανδρούπολης, η οποία μετά από μία εξαιρετική χρονιά κατάφερε να ανέβει στην Α2! Ευχόμαστε στη Διοίκηση, στους Προπονητές και στις αθλήτριες της ομάδας, να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και μεράκι και να έχουν μία αντίστοιχη πορεία και στη νέα τους κατηγορία.