Συνάντηση κορυφής Μουστακίδη και Νεγιάννη με τον… (οπαδό του Εθνικού) Νίκο Χατζηνικολάου

Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου ο Εθνικός, αλλά παραμονή της σημαντικής αυτής αναμέτρησης ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας Νίκος Νεγιάννης είχαν μια ξεχωριστή συνάντηση.

Επισκέφθηκαν στις εγκαταστάσεις του Real Group στην Κηφισιά τον εβρίτη δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, που όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, την επομένη της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ στην Σύρο, είχε αποκαλύψει μέσω twitter την προτίμησή του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αναφορικά με το άθλημα του βόλεϊ.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο αδερφός του Στέργιος, διευθύνων σύμβουλος της Real Media, ενημερώθηκαν πλήρως για την πορεία του Εθνικού (αν και γνώριζαν ήδη αρκετά), αφήνοντας για λίγο στην άκρη το κλείσιμο φύλλου της σαββατιάτικης εφημερίδας “Αγορά” και της κυριακάτικης “Real News”.

Παράλληλα, δήλωσαν στο πλευρό του Εθνικού και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! “Τους ευχαριστούμε πολύ”, απάντησε από την πλευρά του το ΤΑΑ Εθνικός, που είναι προφανές ότι μετά την έλευση Τσιπίδη, “ψήνει” συνεργασία και με ένα από τα κορυφαία μικριακά συγκροτήματα της χώρας…