Αισιόδοξες δηλώσεις από Ντιγκινί και Καραολάνη κατά την παράδοση του βραβείου για το best goal

Το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 29ης αγωνιστικής της Super League κι ο Νικολά Ντιγκινί παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής το βραβείο του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσο Καραολάνη. 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της ομάδας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Στο περιθώριο αυτής ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού δήλωσε, αρχικά, για τη διάκρισή του αυτή:



«Είναι μια σημαντική διάκριση για εμένα, είναι το πρώτο μου βραβείο όσο αγωνίζομαι στην Ελλάδα, ωστόσο πάνω απ’ όλους είναι η ομάδα. Έτσι, το σημαντικό είναι πως κατάφερα με το γκολ αυτό να βοηθήσω την ομάδα μου να ανοίξει το σκορ απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο κι έτσι συμμετείχα κι εγώ στη μεγάλη νίκη που πετύχαμε. Ένα μέρος του βραβείου ανήκει και στον Κάσες, για την ασίστ που μου έδωσε».


Στη συνέχεια, ο Ντιγκινί ανέφερε σχετικά με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό: «Έχω αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό βήμα για εμένα να έρθω να αγωνιστώ εδώ, είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να αποδεχθώ την πρόταση του Πανθρακικού. Κάνω μια γεμάτη σεζόν, έχω αυτοπεποίθηση κι ο Πανθρακικός σίγουρα βοηθά και στην εξέλιξή μου σαν παίκτη».

Επίσης, ο Γάλλος μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Κομοτηνής να εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε όσο καλά θα έπρεπε τη χρονιά κι ήμασταν άτυχοι σε αρκετά ματς. Τους τελευταίους μήνες, όμως, κάνουμε μια καλή πορεία κι είναι στο δικό μας χέρι πλέον να πετύχουμε το στόχο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας στα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα και τον κόσμο μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, αφιέρωσε το βραβείο: «Στους συμπαίκτες μου που καθημερινά περνάμε πολλές ώρες μαζί. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πετύχει κάτι από μόνος του, χωρίς να έχει γύρω μια καλή ομάδα να τον υποστηρίζει. Όλοι μαζί μακάρι να πανηγυρίσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό θα είναι το καλύτερο βραβείο. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, βέβαια, επειδή είναι και το πρώτο μου βραβείο, θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στον αδερφό μου, στον οποίο και θα το δώσω με την πρώτη ευκαιρία».

Από την πλευρά του, ο  Τάσος Καραολάνης, αφού παρέδωσε στον Ντιγκινί το βραβείο του, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον ποδοσφαιριστή μας για τη βράβευση αυτή. Εύχομαι και στον Ντιγκινί και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά να έχουν την υγεία τους και να έχουν συχνά πολλές τέτοιες διακρίσεις. Ο Νικολά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, εργατικός κι εξαιρετικός χαρακτήρας, του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο κι όλοι στον Πανθρακικό, διοίκηση, παίκτες, τεχνικός επιτελείο κι έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε ενωμένοι, προκειμένου να πετύχουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα και προσωπικά θεωρώ ότι ο Πανθρακικός θα μείνει στη Super League».