Πήγαν για μαλλί και βγήκαν… κουρεμένοι στον Πανθρακικό με την αναβολή με Ολυμπιακό

Μετά και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS για το παρασκήνιο σχετικά με το πότε θα διεξαχθεί η αναβληθείσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό, η Super League έσπευσε την Πέμπτη να ορίσει το παιχνίδι.

Όπως είχε προβλεφθεί, δεδομένων των ελάχιστων ελευθέρων ημερομηνιών που υπάρχουν και του γεγονότος ότι δεν έγινε κάποια ενέργεια για να διεξαχθεί το ματς Πρωταπριλιά, το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα, κάτι που σημαίνει ότι σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό οι παίκτες θα κάνουν Πάσχα στο… γήπεδο, προπονούμενοι για την αναμέτρηση αυτή και την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
 
Όπως επίσης διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της Λίγκας, ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, διαψεύδοντας τις εκτιμήσεις που υπήρχαν στην διοίκηση του Πανθρακικού ότι το ματς θα μπορούσε να διεξαχθεί με κόσμο στο γήπεδο και άρα με έσοδα για την ομάδα της Κομοτηνής από εισιτήρια.
 
Ουσιαστικά από την αναβολή και τον τρόπο που μεθοδεύθηκε, βγαίνει απόλυτα κερδισμένος ο Ολυμπιακός που ξεκούρασε τους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και δεν μπήκαν τα πόδια τους στην… φωτιά του λασπωμένου τερέν του ΔΑΚ Κομοτηνής, κάτι που σαφέστατα ευνοούσε την ομάδα της Κομοτηνής.
 
Ωστόσο υπάρχει και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν ότι θα έρθει ουσιαστικά αδιάφορος στην Κομοτηνή, έχοντας διαφορά τουλάχιστον έξι βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, κάτι που ενδεχομένως να επηρεάσει την εξέλιξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης υπέρ των Κομοτηναίων. Άλλωστε το ΔΑΚ Κομοτηνής είναι απόρθητο κάστρο φέτος.

Η ενημέρωση της Λίγκας αναφέρει: 

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας Πανθρακικός – Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Υπενθυμίζεται ότι, σε συνέχεια της από 06.03.2015 απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κοντονή, αναφορικά με τη διεξαγωγή των αγώνων της 27ης αγωνιστικής, ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών».