Photos: Ο Ανδρεάδης θυμάται τα χρόνια σε Νίκη και Εθνικό και παρουσιάζει τις… “κούκλες” της Εθνικής

Ένα φλας μπακ στην 18χρονη προπονητική του πορεία έκανε ο Γιάννης Ανδρεάδης, ενθυμούμενος την έξοδο στην Ευρώπη με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης και την άνοδο στην Α1 με τον Εθνικό. 
Ωστόσο τονίζει ότι είναι διαφορετικό να είσαι προπονητής σε Εθνική όπως η Κορασίδων, την ευθύνη της οποίας έχει. Και σπεύδει να τονίσει, ενόψει της συμμετοχής στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού: “Τα κορίτσια μας εκτός από καλές αθλήτριες και καταπληκτικά παιδιά είναι και ΚΟΥΚΛΕΣ. Απολαύστε τες”.
 
Αναλυτικά, όσα ανάρτησε στο facebook ο εβρίτης προπονητής:
 
Η τελική ευθεία πριν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πλησιάζει και κάνοντας ένα γρήγορο flash back όλης της 18χρονης προηγούμενης προπονητικής μου πορείας συνειδητοποιώ πόσο σπουδαίο και διαφορετικό είναι να είσαι προπονητής σε κάποια Εθνική ομάδα.Μέχρι σήμερα είχα πέντε στιγμές χαραγμένες βαθιά στο μυαλό μου. Το 1997 όταν τερματίσαμε με την “Νίκη Αλεξ/πολης” στην 4η θέση της Α1 Γυναικών και βγήκαμε στην Ευρώπη, την επόμενη χρονιά (1998) όταν με την γυναικεία ομάδα του “Πανελληνίου” πετύχαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα, τα δυόμιση χρόνια στον “Α.Ο. Κηφισιάς” που ανεβαίναμε τις κατηγορίες κάθε χρόνο, το 2010 με την άνοδο του “Εθνικού Αλεξ/πολης” στην Α1 και τις δύο επόμενες χρονιές με τις καταπληκτικές πορείες του “Εθνικού” στην Α1 Ανδρών σε πολύ δύσκολα Πρωταθλήματα. Δεν ξεχνώ και την 1η θέση στο Πανελλήνιο Εφηβικό Πρωτάθλημα με την ομάδα του “Εθνικού Αλεξ/πολης” το 2013. Η καινούργια σελίδα με την Εθνική ομάδα των Κορασίδων είναι κάτι το διαφορετικό. Είναι πράγματι πολύ σπουδαίο να βλέπεις την πρόοδο και την εξέλιξη αυτών των κοριτσιών και παράλληλα να εκπροσωπείς την χώρα σου. Εύχομαι και ελπίζω αυτή η φουρνιά αλλά και οι επόμενες που έρχονται να καταφέρουν τα ίδια και περισσότερα από τις προηγούμενες που πέρασαν. Ήδη τα τελευταία δείγματα είναι πολύ θετικά και πιστεύω πως η προσπάθεια που ξεκίνησε με τον Κυριάκο (Καμπερίδη) και κατάληξε σε μένα θα έχει και την ανάλογη πετυχημένη κατάληξη. Τα κορίτσια μας εκτός από καλές αθλήτριες και καταπληκτικά παιδιά είναι και ΚΟΥΚΛΕΣ. Απολαύστε τες!!!!!