Photos και video από την Αυστρία: O Γκιρτζίκης έκοψε την πίτα, ο Τοροσίδης βρήκε το φλουρί

Ότι το βράδυ της 25ης Μαρτίου κόπηκε η… βασιλόπιτα της Εθνικής Ποδοσφαίρου για το 2015 το ξέρετε. Όπως και ότι τυχερός ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι την πίτα έκοψε ένας άλλος ξανθιώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.

Η ζεστή εκδήλωση έγινε στο Λίντσμπεργκ της Αυστρίας όπου προετοιμάζεται η Εθνική Ανδρών (αναχωρεί την Παρασκευή για την Βουδαπέστη). Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς βρήκε το φλουρί, όπως και τα μέλη του τεχνικού τιμ Κατσάρας και Ζαρακοβίτης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης μίλησε στους παίκτες και φρόντισε να τους τονώσει την ψυχολογία ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Ουγγαρία που θα παίξει μεγάλο ρόλο για την τύχη της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016.

«Καλησπέρα σε όλους σας. Χαίρομαι που για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβα την προεδρία της Ομοσπονδίας βρίσκομαι ανάμεσά σας. Με τους περισσότερους γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια. Από τότε που ήταν στην Εθνική ομάδα των Παίδων. Στο ματς που μας περιμένει, που σας περιμένει να αγωνιστείτε -είτε θα είσαστε στην ενδεκάδα είτε θα είσαστε στον πάγκο- εξίσου όλοι θα πρέπει να καταβάλλετε την μέγιστη προσπάθεια, ούτως ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Γκιρτζίκης και πρόσθεσε:

«Είστε παλικάρια όλοι και θα δώσετε την ψυχή σας γι’ αυτόν τον σκοπό. Εύχομαι η χρονιά του 2015 να είναι καλή. Να είναι καλύτερη και από την προηγούμενη. Να μας δώσει χαρές. Να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία πάνω απ’ όλα. Να είστε υγιείς και ετοιμοπόλεμοι για την κάθε μάχη που θα χρειάζεται να δίνετε ούτως ώστε να κρατήσουμε ψηλά την σημαία της Ελλάδας και της Εθνικής μας ομάδος. Σας ευχαριστώ. Καλή χρονιά».

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/I5qrUfklfaU” frameborder=”0″ allowfullscreen]