Ευχαριστήριο του Εθνικού στον Τσιπίδη! Με δικά του λεφτά το ταξίδι για ΠΑΟ στην Αθήνα!!!

Με δελτίο Τύπου που εκδόθηκε αργά το βράδυ, το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησε δημοσίως τον Απόστολο Τσιπίδη για την “έμπρακτη στήριξή του” στην ομάδα του Έβρου, που περνάει δύσκολες (οικονομικά και όχι μόνο) ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιπίδης που έχει παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα ως ο μεγάλος νέος χορηγός του Εθνικού ενόψει της επόμενης περιόδου, δέχτηκε να βοηθήσει από αυτήν την περίοδο την ομάδα και ενόψει των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε ακόμα και να ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, βοήθησε στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού.
Είναι προφανές ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ενόψει της νέας περιόδου (στην φωτογραφία από τον αγώνα με την Μπενφίκα διακρίνεται ο κ. Τσιπίδης δίπλα από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα). Άλλωστε, τυχόν επιτυχία του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό θα έχει μεγάλη σημασία για την επένδυση που σκοπεύει να κάνει ο Απόστολος Τσιπίδης στον Εθνικό, αφού σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί ολόθερμα τον Απόστολο Τσιπίδη για την θετική του ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή του, με την οικονομική συμβολή του, σε μία πραγματικά δύσκολη οικονομικά περίοδο για την ομάδα μας. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε η συνεργασία του κυρίου Τσιπίδη να εξεληχθεί μελλοντικά σε όλα τα επίπεδα με την ομάδα μας.