Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη! Ραντεβού στο γήπεδο παρά τις αντιρρήσεις του ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Λίγο πριν το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η τεχνική σύσκεψη στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενόψει του βραδινού αγώνα του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. Όπως αναμενόταν, η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα και έτσι οι δυο ομάδες καλούνται το βράδυ να δώσουν κανονικά το παρόν στο γήπεδο.

 

Παρά τις αντιρρήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ζήτησε με ένταση αναβολή, αποφασίστηκε οι δυο ομάδες να είναι στο γήπεδο το απόγευμα και ο διαιτητής Στυλιαράς με τους βοηθούς του θα κάνουν τον έλεγχο του αγωνιστικού χώρου στις έξι το απόγευμα, οπότε περνάει στην δικαιοδοσία του διαιτητή η καταλληλότητα ή όχι του αγωνιστικού χώρου.

Στην Κομοτηνή ούτε βρέχει ούτε έχει κακό καιρό το Σάββατο, απλά από τον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι τα κομμάτια με νέο χόρτο που προστέθηκαν σαν μπαλώματα μεσοβδόμαδα δεν έχουν δέσει, το γρασίδι με το παραμικρό θα φεύγει και θα ξηλώνετε και αυτό είναι επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Σε κάθε περίπτωση το ραντεβού των δυο ομάδων είναι πλέον στο γήπεδο και όλα δείχνουν ότι παρά τις γκρίνιες του ΠΑΟΚ, η αναμέτρηση μάλλον πάει για να διεξαχθεί κανονικά.