Σκέψεις καταγγελίας στον ΠΑΟΚ για το χόρτο του ΔΑΚ Κομοτηνής! Η αποστολή…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται το βράδυ του Σαββάτου με τον Πανθρακικό και για τους Θεσσαλονικείς παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Κομοτηνής.

Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κοινοποιήθηκε από τη Λίγκα ένα έγγραφο της εταιρίας συντήρησης του χλοοτάπητα που εγγυάται για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου. Πρόκειται για την ίδια εταιρία που είχε κρίνει ακτάλληλο το γήπεδο στον αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο από τον ΠΑΟΚ διαρρέουν ότι στην τελευταία σύσκεψη που θα γίνει στην Κομοτηνή θα γίνει έλεγχος από τους Κώστα Ιωσηφίδη και Παντελή Κωνσταντινίδη και ίσως και από κάποιο μέλος του τεχνικού τιμ, παρουσία του παρατηρητή της Λίγκας. Όπως λένε μάλιστα από τον ΠΑΟΚ και διαβάζουμε στο thessports, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι τα όσα λέει η εταιρία δεν ευσταθούν τότε θα γίνει καταγγελία στου αρμόδιους φορείς.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS, από το πρωί της Τρίτης με νταλίκες μεταφέρθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής νέο χορτάρι που ήδη τοποθετήθηκε, ωστόσο εκφράζεται ανησυχία για το αν θα προλάβει να “δέσει” με δεδομένες τις καιρικές συνθήκες της Παρασκευής. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Σε αυτήν συμμετείχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος λόγω των έντονων ενοχλήσεων στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού αποφασίστηκε ν’ αντιμετωπίσει με επέμβαση ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν. Στον Ελληνα επιθετικό έγινε χειρουργική αποκατάσταση στην εξόστωση πρώτης μεταταρσιοφαλλαγικής άρθρωσης από τον κ. Γιώργο Οικονομίδη και η απουσία του από τις υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης κι ο Ράζβαν Ρατς ξεκίνησε θεραπεία. Όσο για την αποστολή ενόψει Πανθρακικού, για την οποία δεν υπολογίζονται ακόμη και οι τραυματίες Γλύκος, Ρικάρντο Κόστα, σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 19 παίκτες, μεταξύ των οποίων για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και ο Τζαβέλλας.

Στην Κομοτηνή θα ταξιδέψουν οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Μακ, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.