Πληρωμές στην Ορεστιάδα ενόψει ΠΑΟΚ και… Γκαρά!

Το χρώμα του χρήματος λέγεται ότι είδαν πριν λίγες ημέρες μετά από καιρό οι παίκτες του ΑΟ Ορεστιάδας και πλέον οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς αγχος, με ψυχολογία και γεμάτες τσέπες για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την οχτάδα.

Η διοίκηση των «πρασίνων» , όπως αναφέρει το volleyplanet, φρόντισε να ζεστάνει για τα καλά τους παίκτες της ομάδας καθώς πιστή στα όσα τους είχε υποσχεθεί πήγε στο γήπεδο μοιράζοντας χρήματα. Μάλιστα το ποσό που μοιράστηκε ήταν αρκετά μεγάλο κάτι που ικανοποίησε τους πάντες και τους ανέβασε την ψυχολογία εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Κυπελλούχο πλέον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Δεληκώστας στις προπονήσεις έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ και οι Λούνα και Γκιγέρμε που είχαν προβλήματα πριν τη διακοπή λόγω κυπέλλου είναι σε άριστη κατάσταση και γενικότερα το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο.

Ο βαθμός δυσκολίας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι υψηλός, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι και χωρίς άγχος να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν στην Πυλαία, απέναντι στον πρώην “δικός τους” Δημήτρη Γκαρά, τον Ορεστιαδίτη λίμπερο που είναι πλέον κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ.