Με Γούτα κόντρα στην Κροατία η Εθνική Ελπίδων

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τη φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Κροατίας στις 30 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο Δημ. Περιστερίου. Με τον κεντρικό αμυντικό της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Πρόκειται για το πρώτο αγωνιστικό τεστ της ομάδας ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017. Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Βασίλης Μπάρκας (Ατρόμητος), Λευτέρης Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Μανώλης Μπολάκης (ΟΦΗ), Δημήτρης Γούτας (SKODA Ξάνθη), Σπύρος Ρισβάνης (Πανιώνιος), Άνταμ Τζανετόπουλος (ΑΕΚ), Διαμαντής Χουχούμης (Παναθηναϊκός), Κυριάκος Ανδρεόπουλος (ΑΟΚ), Χάρης Χαρίσης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μανώλης Σιώπης (Πανιώνιος), Χρήστος Δώνης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Γροντής (ΑΕΚ), Κοσμάς Τσιλιανίδης (Ηρακλής), Χάρης Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Νίκος Ιωαννίδης (Ντόρτμουντ), Ταξιάρχης Φούντας (Πανιώνιος), Γιώργος Μύγας (Παναιτωλικός), Δημήτρης Σουνάς (Άρης), Γιώργος Γιακουμάκης (Πλατανιάς).

Έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για τις 26/3 (ώρα 17:00), 27/3 (10:30, 17:00) και 28/3 (17:00). Η ομάδα θα προπονηθεί στο Μαζαράκειο στις 29/3 και ώρα 17:00.