Κλέιτον και Καπετάνος φέρνουν την πρώτη… κούπα στην Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Τα πρώτα βραβεία των κορυφαίων σε αγωνιστική της Super League είναι πολύ κοντά να πάρουν οι Παντελής Καπετάνος και Σίλβα Κλέιτον που οδήγησαν την Ξάνθη στην θριαμβευτική νίκη επι του Παναιτωλικού με 3-0.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο ποδοσφαιριστές της Skoda  είναι υποψήφιοι στον διαγωνισμό του Novasports για την ανάδειξη του MVP αλλά και του κορυφαίου γκολ της 26ης αγωνιστικής.

Ο Κλέιτον είναι υποψήφιος για  MVP της αγωνιστικής μαζί με τους Πίτου Γκαρσία(Ατρόμητος) και Κώστα Φορτούνη(Ολυμπιακός). Ο Βραζιλιάνος σταρ της Ξάνθης μια μέρα πριν τη λήξη του διαγωνισμού έχει πάρει το 58,28 των ψήφων του κόσμου έναντι το 33,11 που έχει πάρει ο μέσος του Ατρόμητου και το 8,61 του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Ο Παντελής Καπετάνος με το φανταστικό τέρμα που σημείωσε και διαμόρφωσε το 3-0 κόντρα στον Παναιτωλικό είναι υποψήφιος για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής μαζί με τους Ίγκορ(Πανθρακικός) και Ταξιάρχη Φούντα(Πανιώνιος). Ο επιθετικός της Ξάνθης δεν… χάνει το βραβείο μια και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συλλέξει το 74,68 των ψήφων, έναντι το 15,58 που έχει μέχρι τώρα ο επιθετικός του Πανθρακικού και το 9,74 του μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται το Σάββατο στις 12:00, και όσοι θέλουν να ψηφίσουν μπορούν να το κάνουν μπαίνοντας ΕΔΩ.