Κι όμως! Είχε να νικήσει από… πέρυσι στα Πηγάδια η Skoda Ξάνθη!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Κι όμως η Ξάνθη που βρίσκεται μόλις έναν πόντο κάτω από την πέμπτη θέση που οδηγεί στην συμμετοχή στα play-off είχε να κερδίσει τρείς ολόκληρους μήνες εντός έδρας, και μάλιστα η νίκη επι του Παναιτωλικού είναι η πρώτη για το  2015 στο πρωτάθλημα! Βλέπετε, η Ξάνθη είχε να νικήσει εντός έδρας από… πέρυσι.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Ξάνθης είχε να κερδίσει στα Πηγάδια από τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 και την επιβλητική νίκη με 4-2 επι του Παναθηναϊκού, με την Ξάνθη να ξανακερδίζει στις 18 Μαρτίου του 2015, δηλαδή ακριβώς τρεις μήνες μετά! Από τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και έπειτα η ομάδα της Θράκης, λες και την… καταράστηκε κάποιος από τη νίκη επι των «πράσινων» και μετά, μετρούσε στα Πηγάδια μέχρι το ματς με τους Αγρινιώτες πέντε ισοπαλίες και μία ήττα από τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, με έναν βαθμό έφυγαν από τα Πηγάδια οι Πανθρακικός, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος και Πλατανιάς. Ωστόσο τελικά η Ξάνθη, που στο μεσοδιάστημα είχε κερδίσει και τον ΟΦΗ για το κύπελλο, κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό και έχει μπροστά της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ακόμη τρία παιχνίδια να δώσει στα Πηγάδια με τον Ατρόμητο την Κυριακή, τον Εργοτέλη και τον Αστέρα Τρίπολης, σε τρία ματς που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την προσπάθεια της Ξάνθης να μπει στην πεντάδα.