Στον ΠΑΟΚ ο Νίκος Ουσταμπασίδης! Ψάχνει (πάλι) για προπονητή ο Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ στην Θεσσαλονίκη (αλλά και στο Σουφλί) η είδηση ότι ο Νίκος Ουσταμπασίδης από το πρωί της Πέμπτης θα ανήκει στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Ο αλεξανδρουπολίτης τεχνικός λίγες ώρες νωρίτερα είχε οδηγήσει στη νίκη την ομάδα του Έβρου Σουφλίου επί του Ορφέα Ελευθερούπολης αλλά αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι στο Σουφλί, στην σύντομη παρουσία του στην ομάδα (δεν κράτησε ούτε μήνα). 

Όπως μετέδωσε πρώτο το thessports, στο περιθώριο της δύσκολης νίκης του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη στην Τούμπα με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου, έγινε γνωστή η είδηση ότι “ο Νίκος Ουσταμπασίδης θα είναι τελικά ο βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ”.

Ο Ουσταμπασίδης, που έπαιξε ποδόσφαιρο πέρα από τον Ιωνικό και στην Δόξα Δράμας, όπου ήταν συμπαίκτες στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με τον Γιώργο Γεωργιάδη και στον Ιωνικό, ενώ ως γνωστόν ακολουθεί καριέρα προπονητή τα τελευταία χρόνια.

Στην αρχή της σεζόν ήταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ μέχρι σήμερα ήταν προπονητής στον Έβρο Σουφλίου. Νωρίτερα, ο Ουσταμπασίδης ήταν βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Ξάνθη, στον Εργοτέλη αλλά και στον Πλατανιά, μαζί με τον Γιάννη Βλάχο, ο οποίος έχει επιστρέψει από πέρσι στον ΠΑΟΚ και ήταν πλέον σκάουτ – αναλυτής των επόμενων αντιπάλων.

“Ο Ουσταμπασίδης, που κατάγεται από την Νίψα του Έβρου, μπορεί να μην έχει περάσει ποτέ από τον ΠΑΟΚ, ήταν ωστόσο πάντα φίλος του ΠΑΟΚ”, καταλήγει το ρεπορτάζ. Για τον ίδιο αποτελεί σαφέστατα μια μεγάλη πρόκληση, αλλά για τον Εβρο Σουφλίου ξεκινά μια νέα περιπέτεια, αφού θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα νέο προπονητή.