Photos: Οι Θρακιώτες της ΕΠΟ βαδίζοντας προς την… αποζημίωση Ρανιέρι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, στην οποία συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα των αποζημιώσεων των συνεργατών του κ. Ρανιέρι, αποφασίστηκε να αναγνωριστούν οι λύσεις των συμβάσεων με τους όρους που προβλέπονταν στα συμβόλαιά τους.  

 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το μικρό και αποτυχημένο πέρασμα του Ρανιέρι, από τον πάγκο της Εθνικής θα κοστίσει περίπου 1.5 εκατ ευρω!  Αρχικά επί προεδρίας Σαρρή, ο πρώην πρόεδρος είχε υποστηρίξει ότι ο Ρανιέρι θα λάβει ως αποζημίωση 500.000 ευρώ μετά από συμφωνίες.

Αν και υπήρχαν ενστάσεις για το πόσο θα έπρεπε η Ομοσπονδία να πληρώσει, το Δ.Σ υπό την προεδρία του ξανθιώτη Γιώργου Γκιρτζίκη και παρόντων του εβρίτη ταμία Χρήστου Καραβασίλη και του κομοτηναίου μέλους του Μάνου Γαβριηλίδη αποφάσισε να καταβληθούν κανονικά οι αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμήθηκε ότι αν δεν καταβάλλονταν τα χρήματα αυτά και οδηγούνταν η ΕΠΟ στο Διεθνές Δικαστήριο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών CAS της Λωζάννης, κατά πάσα πιθανότατα ο Ρανιέρι και οι συνεργάτες του θα δικαιώνονταν – με αποτέλεσμα τελικά να λάβουν το ποσό αυτό, τα δικαστικά έξοδα αλλά και τους τόκους που στο μεταξύ θα είχαν τρέξει.

Το ThrakiSportS, που βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ για την Κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, απαθανάτισε τους τρεις Θρακιώτες του ΔΣ την ώρα που προσέρχονταν στην αίθουσα συνεδριάσεων για να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση που έλαβε την απόφαση που προαναφέρθηκε και σας τους παρουσιάζει στις φωτογραφίες που ακολουθούν…