Οι δηλώσεις Γκαρά για την κατάκτηση του κυπέλλου την “τρίτη και φαρμακερή” φορά

Ο Δημήτρης Γκαράς αγωνίστηκε για τρίτη φορά σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος. Αυτή αποδείχθηκε και η φαρμακερή. Το 2012 ο Ορεστιαδίτης αγωνίζονταν στη Λαμία η οποία έχασε το κύπελλο από τον Ηρακλή στον τελικό που έγινε στη Σύρο και το 2013 αγωνίζονταν στον Φοίνικα Σύρου που έχασε τον τελικό από τον Ολυμπιακό στο Ρέθυμνο.

 

Οπως είπε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα ήταν «τρίτη και φαρμακερή» και πανηγύρισε έξαλλα τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του. Ο 30χρονος λίμπερο δήλωσε στο volleynews:

«Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Είναι μια πολύ καλή συνεργασία απ΄όλους τους παίκτες, το σταφ και τη διοίκηση. Υπάρχει πίεση για να βγάλουμε κάτι καλό μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια. Μας αρέσει να δουλεύουμε στο γήπεδο και μετά έχεις μεγαλύτερη χαρά όταν πετυχαίνεις. Το πρωτάθλημα είναι ξεχωριστή διοργάνωση με άλλες ιδιαιτερότητες και περισσότερους αγώνες. Εάν έχουμε σταθερότητα σε όλους τους αγώνες πιστεύω πως θα πάμε καλά. Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένεια μου, σε αυτούς που με στήριξαν, σε όλο τον ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Καλμαζίδη που επέμεινε από το καλοκαίρι και με ήθελε στην ομάδα του και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε και τους συριανούς. Στην αρχή ήταν λίγο ουδέτεροι αλλά όσο περνούσε ο αγώνας ήταν με το μέρος μας».