Γκιούρδας και Ανδρεάδης στην avant premiere της (βολεϊκής) ταινίας “Amore Mio”!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Με αρκετές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό, αλλά και τον αθλητικό χώρο του βόλεϊ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis της Αθήνας η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Amore Mio» του Χρήστου Δήμα.

 

Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες με επίκεντρο το… βόλεϊ συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ σε μια θεότρελη κωμωδία καταστάσεων, που κάνει κινηματογραφική πρεμιέρα από αυτήν την Πέμπτη 19 Μαρτίου, σε διανομή Odeon και κατά συνέπεια θα προβάλλεται όλη την εβδομάδα και από τα Odeon Ξάνθης και Κομοτηνής.

Η ταινία είναι διασκευή ιταλικής κωμωδίας που παρουσιάζει τις εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι έναν κολλητό που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και τις μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς, που μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και μοιράζουν άφθονο γέλιο!

Για την ακρίβεια, ένας παντρεμένος προπονητής βόλεϊ μπαίνει στον πειρασμό να βάλει τέλος στην σεξουαλική του αποχή ενδίδοντας στην ερωτική επίθεση της καλύτερής του παίκτριας, μια απατημένη σύζυγος μαθαίνει να ζει (και να ερωτεύεται) από την αρχή, ένας πλεϊμπόι θα βρει τον δάσκαλό του στην φαινομενικά απόμακρη γειτόνισσά του, ενώ δύο φίλοι θα ερωτευτούν την ίδια γυναίκα και θα βάλουν τα δυνατά τους για να την κερδίσουν.

Σε αυτή την απρόβλεπτη κωμωδία, πρωταγωνιστούν οι Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάκης Σπυριδάκης, Πάνος Μουζουράκης, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρος Γιάννου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Γιώργος Χρανιώτης. Τη μουσική της ταινίας «Amore Mio» υπογράφει ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ερμηνεύει και το ομώνυμο κομμάτι.

«Η νέα ταινία του Χρήστου Δήμα, είναι μία εξαιρετική κωμωδία καταστάσεων και έχει την ιδιαιτερότητα ότι ενώνει το σινεμά και τον αθλητισμό, δηλαδή τις δύο μεγάλες αγάπες της Nova, με ένα πολύ φρέσκο, μοντέρνο και αισιόδοξο τρόπο», δήλωσε η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου της Forthnet, για να συμπληρώσει ότι «με την ταινία Amore Mio συμπληρώνουμε τη συμμετοχή μας ως Nova σε 125 συμπαραγωγές και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και κέφι να στηρίζουμε έμπρακτα το ελληνικό σινεμά».

Όπως προαναφέρθηκε, σκηνοθέτης είναι ο Χρήστος Δήμας της “Νήσου”, ενώ το σενάριο της διασκευής υπογράφουν οι σεναριογράφοι του επιτυχημένου σήριαλ “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”. Στην avant premiere έδωσαν το παρών πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και από τον χώρο του βόλεϊ, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, όπου θέση στο κέντρο έχουν πάρει δύο Εβρίτες: ο Μάριος Γκιούρδας και ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Όπως φαίνεται από τα χαμόγελα, αυτοί πέρασαν καλά! Ευκαιρία να πράξετε και εσείς το ίδιο και να σπεύσετε στους κινηματογράφους…

[iframe width=”640″ height=”390″ src=”https://www.youtube.com/embed/2aOJpDoEPso” frameborder=”0″ allowfullscreen]