Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Εβρου Σουφλίου με τον Ορφέα Ελευθερούπολης

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Μία σημαντική βαθμολογικά νίκη πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου, επικρατώντας με 3-0 του Ορφέα Ελευθερούπολης, στο τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Ουσταμπασίδη στον πάγκο της θρακιώτικης ομάδας, καθώς ανέλαβε βοηθός προπονητή του ΓΧ Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ.

 

Έτσι έμειναν ικανοποιημένοι οι 200 περίπου φίλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”, αριθμός πολύ καλός αν αναλογιστεί κανείς ότι ο αγώνας έγινε Τετάρτη και όχι Κυριακή, δηλαδή σε εργάσιμη μέρα.

Ο Έβρος κατάφερε να προηγηθεί στο 24’ με ψύχραιμο πλασέ του Φέτση από πάσα του Τοπούζη να κάνει το 1-0 , που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Είχε ωστόσο ήδη από πιο πριν αρκετές ευκαιρίες, όπως στο 3′ με σουτ του Τοπούζη που πήγε πάνω στα χέρια του Χαραλαμπίδη, στο 10 το λίγο άουτ φάουλ του Φέτση. Επίσης, στο 12′ υπήρχε σουτ του εκτεθειμένου Σαβελίδη πάνω στον Λίτσιο και κόρνερ, ενώ στο 16′ σέντρα του Κεχαγιά ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Μπινόπουλου.

Ο Έβρος έχασε μεγάλη ευκαιρία αμέσως μετά το γκολ να κλειδώσει από νωρίς τη νίκη, όταν σε σέντρα του Τοπούζη από δεξιά είχαμε απ’ ευθείας το σουτ εν κινήσει του Ερκάν ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια ο Ορφέας πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Γυριστό σουτ του Κερμενίδη, λίγο άουτ είχαμε στο 33΄ και πάσα του Φέτση στον Λαμπρενάκη ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ στο 38′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ελευθερούπολης προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι απειλούσαν με αντεπιθέσεις, όπως στο 58′ με ένα σουτ του Εφραιμίδη, ψηλά άουτ. Στο 67’ ο Μάτεφ δέχτηκε την πάσα από τον Αντωνιάδη και ανατράπηκε από τον Χριστοδουλίδη μετά από δύο προσποιήσεις μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Τοπούζης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Στο 83’ ο Τοπούζης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Εφραιμίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ. Τετ α τετ του Αντωνιάδη, με τα πόδια ο Χαραλαμπίδης που αποσώβησε το 4-0 στο 86′. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ορφέας ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες, καθώς στο 90’ ο Βραμέντσαλης και στο 90+2’ ο Τσίτσι, αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η φωτογραφία είναι από τους πανηγυρισμούς των παικτών του Εβρου Σουφλίου  

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ν. Ουστμπασίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Γαβανάς, Ναθαναηλίδης, Λαμπεράκης (61’ Αντωνιάδης), Εφραιμίδης, Φέτσης (66’ Μάτεφ), Αμέτ Ερκάν (78’ Τσαπάνης), Τοπούζης

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Π. Στυλιανού): Χαραλαμπίδης, Κεχαγιάς (46’ Χριστοδουλίδης), Ουζούνογλου, Βραμέντσαλης, Σκέντος, Τσίτσι, Σαββελίδης (72΄Τριανταφυλλίδης), Αϊβάζης (84’ Ζουμπούλης), Θεοδωρίδης, Κερμανίδης, Κυγάης