Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Καβάλα

Μια ανάσα από μια μεγάλη νίκη βρέθηκε ο Εθνικός που προηγούνταν μέχρι και σχεδόν την εκπνοή αλλά ισοφαρίστηκε στην καθυστερήσεις και έφυγε από το Φώτης Κοσμάς με την ικανοποίηση ότι υποχρέωσε σε απώλεια βαθμών μια από τις κορυφαίες ομάδες που διεκδικεί άνοδο αλλά και την απογοήτευση ότι δεν πήρε το τρίποντο.

 

Οι «Αργοναύτες» έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά τους από τον Πανσερραϊκό, ενώ και ο Εθνικός ήθελε τη νίκη για να πάρει ανάσα… παραμονής, δεδομένου άλλωστε ότι την ίδια ώρα το Κοκκινόχωμα κέρδιζε και μείωνε την απόσταση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 22’ εκμεταλλεύτηκαν τη λάθος συνεννόηση του Μπάτζιου με τον Φιρινίδη με αποτέλεσμα ο Δαμιανίδης να κάνει το 1-0. Ο Εθνικός είχε κι άλλες καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ η Καβάλα απείλησε ελάχιστα.

Στο 70’ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκαϊτατζή με απευθείας κόκκινη για εκτός φάσης χτύπημα στον Γαβριηλίδη. Η Καβάλα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και αύξησε την πίεσή της.

Τελικά κατάφερε να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+5’, όταν ο (δανεικός από την Skoda Ξάνθη) Μπαρέτας πέτυχε με σουτ το γκολ της ισοφάρισης σε 1-1 (η όμορφη φωτογραφία από την αναμέτρηση είναι της Παναγιώτας Τσικάκη).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Β. Τσιομλεκίδης): Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Κοσκολός, Γκαϊτατζής, Κύλιαρης, Δαμιανίδης (75’ Μαμούτ), Θεοδωράκης (56’ Φλώρος), Τσαμουρλίδης (60’ Πελτέκης)

ΚΑΒΑΛΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Φιρινίδης, Σταματόπουλος (59’ Μπατάνης), Βιτλής, Καρεκλίδης (46’ Μπαρέτας), Μπάτζιος, Μκρτσιάν, Παππάς, Γαβριηλίδης, Κανούλας, Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι (46’ Κρυστάλλης)