Το χειρότερο σενάριο… Ρήξη χιαστών και τέλος η σεζόν για τον Μιγιαήλοβιτς

Η χρονιά για τον Nικολά Μιγιαϊλοβιτς τελείωσε άδοξα και με αρκετό πόνο. Ο ζημιά από τον τραυματισμό του πρώην άσου του Εθνικού στο δεύτερο σετ του ημιτελικού του κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη καθώς επιβεβαιωθήκαν οι αρχικοί φόβοι.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην Αθήνα έδειξαν ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεσα επέμβαση αποκατάστασης και ο χρόνος επιστροφής τους να υπολογίζεται το καλοκαίρι. Ο Σέρβος ακραίος θα χρειαστεί τουλάχιστον 4 μήνες για να επανέλθει.

Είναι η δεύτερη ατυχία που πλήττει τον Μιγιαήλοβιτς μετά την αποχώρηση από τον Εθνικό. Υπενθυμίζεται ότι είχε κλείσει στην γαλλική Μονπελιέ αλλά δεν ξεκίνησε την σεζόν, επίσης λόγω τραυματισμού. Για το λόγο αυτό απουσίασε από αγωνιστικές υποχρεώσεις σχεδόν όλο το πρώτο της μισό.

Έπειτα από τα δυσάρεστα νέα που είχε, ο Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς αναχωρεί για το Βελιγράδι όπου και θα πραγματοποιήσει εκεί την  επέμβαση προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του. Την ίδια ώρα στον Φοίνικα Σύρου επικρατεί απογοήτευση  και προβληματισμός καθώς η ομάδα έχασε έναν παίκτη που υπολόγιζε πολύ ο Ράτκο Παβλίσεβιτς στην τελική ευθεία της μάχης για την τετράδα και τα πλέι οφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φοιίνικας Σύρου παίζει με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη στην τελευταία αγωνιστική, σε έναν αγώνα που ενδεχομένως θα κρίνει την είσοδο στην τετράδα και κατά συνέπεια την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.