Νταλίκες με… νέο χόρτο στο ΔΑΚ Κομοτηνής ενόψει ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακού!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Και ξαφνικά, πάνω που είχε αρχίσει να υπάρχει από το βράδυ της Δευτέρας ανησυχία μετά τις μετεωρολογικές προβλέψεις για βροχές στα τέλη της εβδομάδας, αναφορικά με την κατάσταση του ΔΑΚ Κομοτηνής στο σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ, το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν στο γήπεδο νταλίκες με… χόρτο. Πολύ χόρτο. Όπως ειπώθηκε, περίπου δύο χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα!!!

Ο καιρός είναι ιδανικός, τα νερά από τις καταιγίδες έχουν φύγει, το γήπεδο έχει στεγνώσει και έτσι αποφασίστηκε να γίνουν πυρετώδεις εργασίες ώστε να τοποθετηθεί νέο χορτάρι στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο αλλά και των επόμενων τριών κρίσιμων αλλά και άκρως εμπορικών εντός έδρας αγώνων με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Skoda Ξάνθη.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης αλλά δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν το βράδυ της Τετάρτης. Όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ThrakiSportS, ουσιαστικά ξηλώνεται με… φτυάρια και τσουγκράνες από τους αρμόδιους υπαλλήλους το παλιό χορτάρι και τοποθετείτε κομμάτι κομμάτι το καινούριο.

Σκοπός είναι το ΔΑΚ Κομοτηνής σταδιακά από… χάλι να μετατραπεί σε… χαλί. Γιατί καμιά φορά, ένας τόνος κάνει την διαφορά! Δείτε τις φωτογραφίες…