To pregame του αγώνα Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Την επιστροφή στις νίκες στην Super League, προκειμένου να φτάσει ακόμα πιο… κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναζητά ο Ολυμπιακός απέναντι στην Skoda Ξάνθη, το απόγευμα της Κυριακής (1930, LIVE ThrakiSportS). Ωστόσο μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί η ομάδα της Θράκης, την οποία ενδέχεται να συναντήσει ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν για το κύπελλο (ανάλογα με τα κέφια της κληρωτίδας της Τρίτης ή διαφορετικά στον τελικό).

 

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Ξανθιώτες στο «άδειο», λόγω της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, φαληρικό γήπεδο, λίγες μέρες μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα είναι η νίκη και συνάμα οι τρεις βαθμοί, ούτως ώστε να κάνει ένα ακόμα… βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Το… έργο μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και η Skoda Ξάνθη δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της και είναι η έτερη… εκπρόσωπος της Super League στο Κύπελλο.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος προστέθηκε στα προβλήματα του Βίτορ Περέιρα, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μανιάτη και Ντουρμάζ, που τραυματίστηκαν στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, αλλά και τους επίσης τραυματίες Φουστέρ, Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και τον Αυλωνίτη. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουάκου, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.

Ο τιμωρημένος Κώστας Φλίσκας είναι η πιο σημαντική απουσία για τους φιλοξεούμενους στο φαλητικό στάδιο. Η αποστολή της Skoda Ξάνθης αποτελείται από τους: Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Παπάζογλου, Καρυπίδης, Γούτας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Ομπόντο, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Βάλτερ, Καπετάνος, Ράνος.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Δημητρόπουλος. Ο αγώνας αρχίζει στις 7.30μμ και μεταδίδεται απευθείας από το ThrakiSportS, που θα βρίσκεται στο Καραϊσκάκη για να σας μεταφέρει όλες τις πτυχές της αναμέτρησης.