«Όχι» Τσιώλη στην Εθνική Νιγηρίας λόγω των… Τζιχαντιστών της Μπόκο Χαράμ!

Αρνητικά απάντησε ο Σάκης Τσιώλης στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας, η οποία του κατέθεσε επίσημη πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Το όχι του καρδιτσιώτη πρωην προπονητή της Ξάνθης οφείλεται περισσότερο στις αναταραχές με τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους που επικρατούν στη Νιγηρία παρά για τα χρήματα που του πρόσφεραν.

Μία… ανάσα από τη συμφωνία με την εθνική Νιγηρίας βρέθηκε ο Σάκης Τσιώλης, αλλά τελικά απάντησε αρνητικά στην Ομοσπονδία της χώρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News», ο Καρδιτσιώτης προπονητής είχε δεχθεί πρόταση 200.000 δολαρίων το χρόνο και η προσφορά αφορούσε διετές συμβόλαιο που θα έφτανε συνολικά τις 450.000. Μάλιστα, για χάρη του ήρθε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας στην Ελλάδα για να γίνουν από κοντά οι διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, εκτός από τα χρήματα που θεωρήθηκαν λίγα για μία τέτοια δουλειά, ο κ. Τσιώλης απάντησε αρνητικά σε αυτή την πρόταση και για την κατάσταση που επικρατεί στη Νιγηρία, εξαιτίας της δράσης της εξτρεμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, η οποία έχει φτάσει στο σημείο να αποκεφαλίζει τους αντιπάλους της, όπως συμβαίνει με τους Τζιχαντιστές του “Ισλαμικού Κράτους” στο Ιράκ και την Συρία.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει, επίσης, πως η συγκεκριμένη προσφορά έφτασε μετά από τις επαφές που κάνει ο γιος του έμπειρου προπονητή, Βαγγέλης, με διάφορους ανθρώπους στο εξωτερικό.