Λουλούδια και ευχές από Μαρινάκη και Περέιρα στον τραυματία Πέτρο Μάνταλο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς έστειλε λουλούδια και ευχές στον κομοτηναίος άσσο της ΑΕΚ και της Εθνικής Ομάδας Πέτρο Μάνταλο για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Ο θρακιώτης διεθνής μέσος στάθηκε άτυχος στον επαναληπτικό της Τετάρτης (11/3) με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, μια και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Μάλιστα, την Πέμπτη (12/3) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής (στην φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με τον συμπαίκτη του στην Ένωση Σταύρο Πεταμβράκη).

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, παρά τα όσα έγιναν μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, προχώρησε σε μία σημαντική συμβολική κίνηση, καθώς έσπευσε να δείξει την στήριξή της στον άσο της Ένωσης. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε λουλούδια και ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Βίτορ Περέιρα και όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας στον Πέτρο Μάνταλο, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Άλλωστε, η απώλεια του Μάνταλου (όπως και του Γιάννη Μανιάτη) δεν είναι μόνο απώλειες για την ομάδα τους αλλά και για την Εθνική, που έχει σε δυο εβδομάδες ένα απόι τα κρισιμότερα παιχνίδια της με αντίπαλο την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη.