Η απάντηση του επίδοξου χορηγού του Εθνικού Απόστολου Τσιπίδη στο ThrakiSportS

Στο δημοσίευμα του “Κουτσοballη” που ασχολήθηκε εκτενώς με τα έργα και τις ημέρες του επίδοξου νέου μεγάλου χορηγού του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Απόστολου Τσιπίδη απάντησε μέσω του facebook ο ίδιος ο κ. Τσιπίδης.

Υπενθυμίζεται ότι το δημοσίευμα είχε ως αφορμή τις κοινές εμφανίσεις του με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμα στον αγώνα με την Μπενφίκα (βλέπετε φωτο όπου βρίσκονται δίπλα-δίπλα ακόμα και στο επίδημο δείπνο του Εθνικού προς την πορτογαλική ομάδα), αλλά και τις δηλώσεις που ο ίδιος είχε κάνει στο thrakisport.gr και την Μαρία Σταθάκη για την είσοδό του στον Εθνικό.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Τσιπίδη:

Καλησπερα στο αθλητικο σας site. Σας ευχαριστω για το θερμο σας χαιρετισμο. Να ευχαριστησω τη κυρια σταθακη για το ενδιαφερον της και να επισημανω οτι δεν ηταν επιλογη προτιμησης απλα συνεβη. Επισης να σας βοηθησω με το ρεπορταζ σας, πρωτα οσο αναφορα την εθνικη βολλει βοηθησαμε να πανε στα προκριματικα και μπορειτε να αντλησετε την φανελλα απο τους τηλεοπτικους αγωνες της νεριτ ,και μαλιστα εχω και μια του τζουρισιτς στο γραφειο μου με τη χορηγια στη φανελλα. Επειτα οσο αναφορα τη βοηθεια μου στον ηρακλη ειναι γνωστη εδω και χρονια καθως ειμαι απο τους ελαχιστους παραγοντες που μπορουνε και βλεπουν αγωνες του ηρακλη απο κοντα και χαιρω ακομη αγαπης απο τον κοσμο του ηρακλη. Οσο για τους ιστορικους συλλογους παγκρατιου και καστοριας , ενισχυθηκαν εκ μερους μου το κατα δυναμιν και φυσικα εκτιμωντας τις καταστασεις που βρηκα εκει. Οσο αναφορα τον εθνικο αλεξανδρουπολης ειναι τιμη μου να μπορεσω να βοηθησω στο δυσκολο εργο που εχει ο κυριος τζιμας και γενικοτερα η ομαδα.θα ηταν καλο να γνωριζετε καθε λιθαρακι που μπαινει σε ενα κτισμα εχει και εκεινο το ρολο του. Ελπιζω αυτο το οικογενειακο κλιμα που βρηκα στην ομαδα , να με βοηθησει να κανω οτι καλυτερο μπορω για το συλλογο, αλλωστε οι μοναδικες απαιτησεις μου απο το συλλογο δεν ειναι αλλες παρα να μπορεσουμε ολοι μαζι να τον κανουμε καλυτερο. Ελπιζω να τα καταφερω να φανω ανταξιος της ιστοριας του εθνικου,αλλα σιγουρα θα κανω οτι καλυτερο μπορω. Σας ευχαριστω και παντα στη διαθεση σας. Φιλικα Τσιπιδης Αποστολος.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα ο κ. Τσιπίδης συνόδευσε την απάντησή του με μια φωτογραφία της Εθνικής Βόλεϊ Ανδρών (μεταξύ των παικτών είναι οι Εβρίτες Δημήτρης Τζούριτς, Ραφαήλ Κουμεντάκης και Ανέστης Δαλακούρας) όπου διαφημίζεται στην φανέλα της η εταιρεία του Cosmos Club:

 width= 

 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΙΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ