Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το… κράξιμο που έφαγε και τα σχόλια που έσβησε

Η αλεξανδρουπολίτισσα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Ενωσης Αρη Σοϊλέδη είναι γνωστή πια και η ίδια πήγε να τον δει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά το τέλος του αγώνα ανέβασε στον λογιαριασμό της στα social media φωτογραφία από το γήπεδο με ένα σχόλιο υπέρ των παικτών της ΑΕΚ και της προσπάθειας που έκαναν παρά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτόν την έβαλε σε… μπελάδες.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε η Ελένη Χατζίδου στον λογαριασμό της στο Instagram: «Είσαι δεν είσαι #aek μετά από τον σημερινό αγώνα οφείλεις τουλάχιστον να παραδεχτείς ότι σ’ αυτή την ομάδα δεν αξίζει να είναι Β’ Εθνική και ότι η ανωτερότητα των παικτών της απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εμφανής». Το σχόλιο άρεσε σε περισσότερα από χίλια άτομα, αλλά υπήρξαν και αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, κάποιος χρήστης του ίδιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης άρχισε να αναρωτιέται: «Από πότε έγινες ΑΕΚ;». Η τραγουδίστρια του απάντησε: «γιατί, με ξέρεις και από πριν;». Η κόντρα δεν σταμάτησε, αφού ο νεαρός συνέχισε γράφοντας: «κάποτε στο Frangelico τριφυλλάρα φώναζες…» και η Ελένη του ανταπάντησε ότι κάπου μπερδεύτηκε, αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ!

eleni-xatzidou-aek-instagram-570-800x476.jpg

Ωστόσο το ενδιαφέρον δεν είναι αυτό. Λίγες ώρες αργότερα, ο συγκεκριμένος διάλογος εξαφανίστηκε με την Χατζίδου να διαγράφει προφανώς τα σχόλια που υποστήριζαν ότι είναι “πράσινο” το παρελθόν της και να αφήνει εκείνα των οπαδών της ΑΕΚ που φάνηκαν να χαίρονται από την κιτρινόμαυτή εκδήλωση των συναισθημάτων της. Ιδού η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου, μετά την διαγραφή των σχολίων η οποία συντελέστηκε:

χατζιδου2.jpg

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΪΛΕΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ