Football League: Από εβδομάδα η απόφαση για το θέμα Μουμίν!

Ενώπιον της Πειθαρχικής της Football League βρέθηκαν την Πέμπτη Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας, για το θέμα αντικανονικής συμμετοχής του παίκτη στο μεταξύ τους ματς. Προθεσμία για υπομνήματα στη Λαμία, προς Τετάρτη η απόφαση.

Εκδικάστηκε το πρωί της Πέμπτης η ενσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά της εγκυρότητας του αγώνα στη Λαμία για αντικανονική συμμετοχή του τιμωρημένου Χουσεΐν Μουμίν. Η πειθαρχική επιτροπή της Football League εξέτασε τους εμπλεκόμενους σε μια διαδικασία που κράτησε περίπου δύο ώρες.

Η υπερασπιστική γραμμή της Λαμίας – όπως αναμενόταν – είχε να κάνει με την αμέλεια να ενημερωθούν για την ποινή, αλλά ο κανονισμός, όπως τόνισε και ο νομικός σύμβουλος της Αναγέννησης Λάμπρος Μπίρδας είναι σαφής. Κανονισμός που συντάχθηκε μετα την ντιρεκτίβα της UEFA εδώ και τρία χρόνια, ώστε οι ομάδες να φροντίζουν να ενημερώνονται για τις ποινές αθλητών τους.

Άλλωστε, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του mikriligka, “αποδείχθηκε στην διαδικασία ότι δεν υπάρχει ούτε αυτό ως επιχείρημα απο πλευράς της Λαμίας για τη συμμετοχή του Μουμίν”, ο οποίος θυμίζουμε τιμωρήθηκε επτά αγωνιστικές γιατί σύμφωνα με τον διαιτητή Κατσικογιάννη τον απείλησε και έβρισε τα… θεία.

Οι νομικοί της Λαμίας ζήτησαν εκ νέου αναβολή πριν την έναρξη της διαδικασίας αλλά δεν έγινε δεκτή. Έτσι μετά την ολοκλήρωσή της ζήτησαν προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την προσεχή Τρίτη και η απόφαση προφανώς θα εκδοθεί την Τετάρτη. Σημειώνεται πως ο κανονισμός προβλέπει κατακύρωση του αγώνα υπέρ της Αναγέννησης.