Κεκλεισμένων των θυρών τα Ολυμπιακός – Ξάνθη και Ατρόμητος – Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τη διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε ότι και η 28η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

 

Ο κ. Κοντονής επιμένει να πιστεύει πως το πρόβλημα είναι μόνο η Super League και η συνταγή για τη διεξαγωγή των αγώνων του προσεχούς σαββατοκύριακου παραμένει ίδια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή και μετά την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ η 28η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί αύριο στην διοργανώτρια αρχή”.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κόσμος σε κανένα παιχνίδι, κάτι που ευνοεί τις ομάδες της Θράκης καθώς αγωνίζονται εκτός έδρας, αμφότερες στην Αθήνα, ο μεν Πανθρακικός το Σάββατο με τον Ατρόμητο και η δε Ξάνθη την Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αυτήν την στιγμή αν θα γίνουν με κόσμο τα παιχνίδια ΟΦΗ – Πανθρακικός και Ξάνθη – Παναιτωλικός για την αναβληθείσα 26η αγωνιστική, που ήδη προσδιορίστηκαν για την προσεχή Τετάρτη (18/3).