Επίθεση Μελισσανίδη στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Σφοδρή επίθεση εναντίον του ξανθιώτη προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, εμφανώς ενοχλημένος από την διαιτησία της αναμέτρησης και επιτιθέμενος και κατά της ΚΕΔ, εμφανίστηκε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την διακοπή του προημιτελικού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι με την παρούσα κατάσταση δεν πρόκειται να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ:

«Πιστεύω η τηλεόραση να δείξει τους λόγους της διακοπής. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Όσο και να προσπαθούμε 65.000 κόσμος ήταν κόσμιοι, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο με αυτές τις διαιτησίες δεν μπορεί να πάει μπροστά. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Δεν είναι να σταθούμε στις εμφανίσεις της ομάδας. Ρωτήστε τους προπονητές.

Εγώ πιστεύω ότι η Πολιτεία έχει την διάθεση να το αλλάξει. Εμείς θα είμαστε σε αυτή την πορεία για να αλλάξει. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι είναι κόσμια η συμπεριφορά τους. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε η διακοπή. Δεν κρατάω τίποτα από σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Δεν πάει άλλο. Με Καλογερόπουλους, Γκιρτζίκηδες και Ζωγράφους δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο».