Οριστικά χωρίς τηλεοπτική κάλυψη ο επαναληπτικός του Εθνικού με την Μπενφίκα

Σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα μείνει ο επαναληπτικός αγώνας της προσεχούς Τετάρτης ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Μπενφίκα στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, παρά τις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για να μεταδοθεί ο αγώνας.

Το τοπικό κανάλι της Δέλτα Τηλεόρασης Θράκης, που είχε μεταδόσει με ξένη περιγραφή μέσω LaOla από το κανάλι της Μπενφίκα τον πρώτο αγώνα, σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκφράσει πρόθεση να αναλάβει την παραγωγή της εικόνας με εξωτερικό βαν μεταδόσεων ώστε παράλληλα να υπάρξει και διεθνής εικόνα και να δοθεί στο LaOla και επίσης την πορτογαλική τηλεόραση.

Ωστόσο η γραφειοκρατία που υπάρχει στην περίπτωση τηλεοπτικής μετάδοσης των διοργανώσεων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας CEV, δεδομένου του μικρού διαστήματος που υπάρχει μέχρι την ρεβάνς, κατέστησε ανεπιτυχείς τις όποιες προσπάθειες έγιναν για να υπάρξει τηλεοπτική εικόνα από τον επαναληπτικό της Αλεξανδρούπολης.

Αν υπήρχε, θα μεταδιδόταν από την Δέλτα Τηλεόραση και διεθνώς από το LaOla. Πλέον ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και κατά συνέπεια οι φίλοι του Εθνικού δεν έχουν καμία “δικαιολογία” απουσίας από το μεγάλο παιχνίδι, αφού ο μόνος τρόπος για να δουν το ματς είναι ευρισκόμενοι στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη σε live text από το ThrakiSportS, όπως σε όλους τους επίσημους αγώνες της ομάδας του Εθνικού σε πρωτάθλημα, κύπελλο, λιγκ καπ και φυσικά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.