ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα του Ορέστη με την Ένωση Κυανής Ασβεστάδων

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Σε έναν πραγματικά δύσκολο αγωνιστικό χώρο (λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών στο δημοτικό στάδιο Ορεστιάδας) διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ Ορέστη Ορεστιάδας και Ένωση Κυανής Ασβεστάδων, το ένα από τα δύο όλα κι όλα παιχνίδια που διεξήχθησαν σε ολόκληρο το νομό Έβρου και γενικά την Θράκη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι δύο ομάδες εκτός από τα καιρικά φαινόμενα και τον άσχημο αγωνιστικό είχαν και πολλές πολλές απουσίες, ενώ ο αγώνας σε τέτοιο γήπεδο δε θα έπρεπε να διεξαχθεί από τον διαιτητή Πεχλεβανούδη, όπως αποκαλύπτει και το αναλυτικό φωτορεπορτάζ του radioevros απο το παιχνίδι.

Αγωνιστικά χωρίς πολλές ευκαιρίες ο αγώνας με την Ένωση να προηγείται 0-1, στο 37′  με σουτ του Κελεσίδη, αλλά τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν να κρατήσουν το αποτέλεσμα, αφού ο Ορέστης απάντησε γρήγορα ισοφαρίζοντας σε 1-1, τρία λεπτά αργότερα στο 40′, με κεφαλιά του Αλεξακούδη από κόρνερ του Παπαζήση και με αυτό το αποτέλεσμα οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορέστης κατάφερε,με ένα γκολ στο 49΄ του Πετρόπουλου με ωραίο σουτ να κάνει το 2-1 και πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ και μετά την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Χαβουζούδη στο 65′ να ελέγχει το παιχνίδι πετυχαίνοντας στο 81΄ένα ακόμα τέρμα με το Μπακιρτζή για το τελικό 3-1.

Δύσκολο από διαιτητικής άποψης το παιχνίδι με τα παράπονα των φιλοξενούμενων να είναι πολλά στον διαιτητή του αγώνα Πεχλεβανούδη για τις κάρτες που έδειξε στους παίκτες της Ένωσης, με βοηθούς τους Σουμάκα και Γιασλά.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  (Λυμπερίδης): Οτέμπερης, Καπουκράνης, Βλασίδης, Αλεξακούδης Γ., Δήμου, Παπαζήσης, Παγωνίδης (85΄ Ασημώνης), Νένογλου, Μπακιρτζής, Παπαθανασίου, Πετρόπουλος.
ΈΝΩΣΗ ΚΥΑΝΗΣ ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ (Μυλωνάς): Καραϊσαλίδης, Χαβουζούδης, Δεδελούδης (72΄Μπαξεβανίδης), Τσικλής (54΄Μπουτζίκας), Τοπαλίδης, Μουσικούδης, Γκροζούδης, Δεδελούδης, Κελεσίδης, Στεφόπουλος, Ζαφειρίου (49΄Μιχούδης)