Παραδοχή Τζελέπη: “Χωράφι το γήπεδό μας, μάλλον μετά το… Πάσχα ο αγώνας”

Ως… χωράφι χαρακτήρισε το γήπεδο της ομάδας του ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova μετά την οριστική αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Εκτίμησε ακόμα ότι ο αγώνας πάει να διεξαχθεί… μετά το Πάσχα.

 

Συγκεκριμένα, ο (και) αντιπρόεδρος της Super League και πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, τόνισε για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: “Γενικότερα είναι μια κατάσταση με το γήπεδό μας που μας έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό για τα δεδομένα και το επίπεδο της Σούπερ Λίγκ. Ο κ. Δελφάκης βγήκε στις 19:30 για 3η φορά, το γήπεδο είναι ακατάλληλο και η διεξαγωγή θα ήταν επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Εμείς ενημερώσαμε τη διοργανώτρια αρχή και για την κατάσταση του καιρού που περιμένουμε εδώ στην Κομοτηνή”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια, έχοντας στα χέρια του και την απόφαση της Super League, ανέφερε πως η εταιρεία συντήρησης του γηπέδου είπε πως ούτε την Κυριακή μπορεί να διεξαχθεί το ματς:  “Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, τις επόμενες ώρες περιμένουμε ακόμα περισσότερες βροχές και χιόνια, οπότε όπως λέει και η βεβαίωση της εταιρείας που συντηρεί το γήπεδο πως δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας. Φανταστείτε αυτό το χωράφι , συγχωρέστε μου την έκφραση για το γήπεδο, να παγώσει κιόλας”.

Όσον αφορά το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι, ανέφερε: “Από εδώ και πέρα, ισχύει ο κανόνας του ΚΑΠ που λέει κατ’ εξαίρεση ότι λόγω καιρικών συνθηκών αναβάλλεται επ’ αόριστον ο αγώνα. Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι για την ώρα πως οι πιθανότερες ελεύθερες ημερομηνίες είναι η εβδομάδα μετά το Πάσχα, χωρίς όμως να θέλω να δεσμευθώ για κάτι γιατί αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις. Για εμάς είναι κάτι πολύ δύσκολο, μετά την προηγούμενη αναβολή να μείνουμε και πάλι χωρίς αγώνα. Είμαστε μια ομάδα που κυνηγά στόχους και είναι δύσκολο να μένουμε τόσον καιρό χωρίς αγώνα. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν μπορούμε όμως να τα βάλουμε με τον καιρό και την φύση”.