Αντίδραση… Παναθηναϊκού για την αναβολή στην Κομοτηνή, απάντηση Ολυμπιακού!!!

Άρχισαν τα όργανα με αφορμή την αναβολή στο Πανθρακικός – Ολυμπιακός και κυρίως την απόφαση που ελήφθη οι δυο ομάδες να μην περιμένουν 24 ώρες, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ αλλά αντιθέτως να ματαιωθεί από την διοργανώτρια αρχή το παιχνίδι και να γίνει σε άλλη ημερομηνία, γεγονός που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να βρίσκεται ήδη σε διαδικασία επιστροφής στην Αθήνα (μέσω Θεσσαλονίκης και πτήσης από εκεί).

 

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλα Βασιλαρά μέσω της σελίδας του στο facebook. Έγραψε συγκεκριμένα: «Άλλους τους βάζουν με το ζόρι να παίξουν σε πάγο και ομίχλη και σε άλλους το αναβάλουν με την πρώτη βροχή. Και αφού το είχαν αποφασίσει από την Παρασκευή έβαλαν και τον… Μπιρσίμ να ψάχνει για λακούβες και το έκαναν και θρίλερ. Τι δεν καταλαβαίνεις;».

Η αναφορά ήταν προφανής στα στα παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός δύο διαφορετικές σεζόν στα Γιάννενα με πάγο και ομίχλη και στην αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.

Η απάντηση ήρθε από πλευράς Ολυμπιακού, πάλι μέσω facebook, από το προσωπικό προφίλ του υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά. «Το γήπεδο δεν έχει αποστραγγιστικό σύστημα, έχει διαλυθεί από το νερό, δεν ξέρουν σε πόσες μέρες θα είναι έτοιμο και κάποια ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ άρχισαν να λένε τις ιστορίες τους! Ας ξεστραβωθούν να διαβάσουν κανονισμούς. Και αν δεν καταλαβαίνουν να ρωτήσουν κάποιον που καταλαβαίνει!».

Πάντως τα όργανα ήδη άρχισαν και δεδομένης της αναφοράς περί εταιρείας που έχει αναλάβει την συντήρηση του γηπέδου, κάτι που ακόμα και οι Κομοτηναίοι έμαθαν χάρη σε αυτόν τον αγώνα για πρώτη φορά, όλοι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται ποια είναι. Για να της αποδώσουν τα… εύσημα για την κατάσταση που έχει φέτος το “χωράφι”, κατά δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Πανθρακικός,  του ΔΑΚ Κομοτηνής…