Ο 16χρονος παίκτης του Απόλλωνα Ξάνθης που κυνηγά το όνειρό του στην Ισπανία!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρα του και να κερδίσει θέση σε μια ομάδα της Ισπανικής Λίγκας, έχει ο νεαρός Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Ξάνθης Σπύρος Κυριαζάτης, που επιλέχτηκε από σκαουτερ πέντε Ισπανικών ομάδων να περάσει από δοκιμαστικά.

Ο 16χρονός άσσος του Απόλλων Ξάνθης, με την βοήθεια και την στήριξη των προπονητών του, του προέδρου της ομάδας, αλλά και του ίδιου του ταλέντου που διαθέτει, κέρδισε αυτή την μεγάλη ευκαιρία. Άλλωστε με αυτό έπεισε και τους σκάουτερ των ισπανικών ομάδων, στα δοκιμαστικά που διεξήχθησαν στην Κομοτηνή από την UK Trials, οπού παρευρέθησαν σκάουτερ από ομάδες της Ισπανίας, της Αγγλίας και της Ιταλίας.

Ο Κυριαζάτης έχει σημειωθεί αρκετά ψηλά στην λίστα ομάδων όπως η Βιγιαρεάλ, η Σεβίλλη η Βαγιαδολίβ και η Χετάφε, ενώ στα δοκιμαστικά που θα περάσει μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα τον παρακολουθήσουν και άλλοι σκάουτερ ομάδων πέρα από τις πέντε που τον προσκάλεσαν για τα δοκιμαστικά.

Ήδη ο Σπύρος πέταξε για Ισπανία οπού από αυτό το Σάββατο κιόλας μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα μετέχει στο καμπ που θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλο αθλητικό κέντρο της Μαδρίτης με την παρουσία σκαουτερ, προπονητών, και αθλητικών διευθυντών Ισπανικών κλαμπ και όχι μόνο για να δουν τους νεαρούς άσους που προσεκλήθησαν από τους σκαουτερ των ομάδων στα δοκιμαστικά που γίνονται ανά την Ευρώπη για την ανεύρεση ταλέντων.

Σημαντικό ρόλο στην μεγάλη ευκαιρία για τον νεαρό Ξανθιώτη άσσο πέρα από το ταλέντο του, και τους προπονητές του έπαιξε και η διοίκηση της ομάδας και κυρίως ο πρόεδρος του συλλόγου Βλαδίμηρος Μαρκοσιάν που με τις γνωριμίες του προσπαθεί να δίνει στα παιδιά της Ακαδημίας του Απόλλων Ξάνθης την ευκαιρία να κυνηγήσουν το όνειρο τους, μέσα από συμμετοχές σε καμπ και δοκιμαστικά.

Στην φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι ο νεαρός Ξανθιώτης άσσος μαζί με τον προπονητή της Ακαδημίας Τάσο Κρεωνά και τους διοικητικούς ηγέτες του Απόλλωνα Βλαδίμηρο και Ρόμπερτ Μαρκοσιάν.