Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Γκιγιέρμε και (μάλλον) παίζει με Εθνικό

Έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο έχει δύο 24ωρα πριν το σαββατιάτικο ντέρμπι του Έβρου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο τεχνικός της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας, που θα έχει μάλλον κανονικά στη διάθεσή του τον αμφίβολο μέχρι πρότινος, Γκιγιέρμε, που ως γνωστόν τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Όπως έδειξαν οι πρόσφατες εξετάσεις το πρόβλημα του άσου των «πρασίνων» του Έβρου, που τραυματίστηκε στους κοιλιακούς στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο φάνηκε στην αρχή, όπου υπήρχαν φόβοι για θλάση και δύσκολα θα χάσει τον αγώνα του Σαββάτου στο “Νίκος Σαμαράς”.

Το ιατρικό επιτελείο συνέστησε ξεκούραση για λίγες μέρες στον Βραζιλιάνο παίκτη, που από την Πέμπτη θα επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων και εκεί θα διαπιστωθεί, αν μπορεί να υπολογίζεται κανονικά για το κρίσιμο ματς της 19ης αγωνιστικής της Volley League με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Οι ενδείξεις πάντως λένε ότι μάλλον θα τεθεί στην διάθεση του Δεληκώστα και θα παίξει κανονικά, αν και έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα…