ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο κλάσικο του Β. Έβρου ανάμεσα σε Διδυμότειχο και Ορέστη

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της 12ης Αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, στο El clasico του βορείου Έβρου η Α.Ε.Διδυμοτείχου επικράτησε άνετα του Ορέστη Ορεστιάδας με 3-0, που αγωνίστηκε χωρίς στον πάγκο του να είναι ο προπονητής του Λυμπερίδης λόγω ασθένειας.

Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε στην Α.Ε.Δ.  την ευκαιρία να ξαναπατήσει κορυφή, αφήνοντας δεύτερο τον Άρδα Καστανέων, ενώ για τον Ορέστη απομακρύνθηκαν οι σκέψεις για την πρώτη δυάδα (photo:orestisorestiadas.blogspot). Το πρώτο γκολ για την ΑΕΔ σκόραρε ο Ιντζές με σουτ στο 40΄, ενώ στο 48′ ο Καδόπουλος πήρε κόκκινη με δεύτερη κίτρινη με τις ισορροπίες του παιχνιδιού να αλλάζουν, όπως και έγινε στο 49′ με τον Κούρτ να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Θεμελακης στο 52′.

Διαιτητής τις αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τον Γιασλά και τον Βασιλειάδη.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ : Δουλούδης, Τσιτσικάρης, Παπούδης, Μαργαρίτης (60΄Τερτσούδης), Τζανετάκος, Γκαιδατζής (45΄Παυλίδης), Μεμούρης, Θεμελάκης, Κούρτ (65΄Γκατσιούδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Οτέμπερης, Καπουκράνης (55΄ Νένογλου), Καδόπουλος, Αλεξακούδης Γ., Χατζημιχάλης Α., Δήμου, Βλασίδης, Παπαζήσης, Μπακιρτζής (79΄ Αλεξακούδης Π.), Παπαθανασίου (67΄ Ασημόνης), Παγωνίδης.