Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη οι προσπάθειες Μπανιώτη στο Ευρωπαϊκό της Πράγας

Τη δυσαρέσκειά του που οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου της Πράγας δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά στην Ελλάδα εξέφρασε ο ΣΕΓΑΣ. Η διοργάνωση αρχίζει το απόγευμα της Πέμπτης και έχει και θρακιώτικη συμμετοχή με τον κομοτηναίο άλτη του ύψους Κώστα Μπανιώτη.

 

Ο Μπανιώτης αγωνίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου στον προκριματικό του ύψους και την Κυριακή, εφόσον προκριθεί, θα αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης. Επίσης, την Παρασκευή αγωνίζεται στα εμπόδια ο δραμινός Κώστας  Δουβαλίδης ενώ στην αποστολή η Ελλάδα αναμένεται να διεκδικήσει μετάλλια, ιδίως στο επικοντώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Πράγα 2015: Πλήγμα η μη μετάδοση των αγώνων

Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη λύπη του, γιατί παρά τις προσπάθειες της ΝΕΡΙΤ να αποκτήσει από την EBU, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πράγας, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Θεωρούμε πως η μη μετάδοση των αγώνων, συνιστά πλήγμα για τους Έλληνες φιλάθλους που θα στερηθούν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης αλλά και τους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες να διεκδικούν κορυφαίες επιδόσεις και υψηλές διακρίσεις».