Video: Εκπληκτικός Κουμεντάκης στο ματς της Ραβέννα με την πρωτοπόρο Μόντενα

Ο εκπληκτικός Ραφαήλ Κουμεντάκης πάλεψε να γυρίσει μόνος του το εκτός έδρας παιχνίδι της Ραβέννα απέναντι στην  πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος Μόντενα, αλλα οι 20 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Ραβένα προηγήθηκε στον αγώνα με την Μόντενα αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1 (18-25, 25-22, 25-22, 25-22, 25-19) από την πρωτοπόρο πλέον του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Αλεξανδρουπολίτης ακραίος ήταν εντυπωσιακός επιθετικά και σημείωσε 20 πόντους με 17/27 επιθέσεις, 2 άσσους και 1 μπλοκ, όντας πρώτος σκόρερ του αγώνα μαζί με τον Ούρος Κοβάσεβιτς της Βερόνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ραβέννα μετέχει και αυτή στο Challenge Cup και λογικά θα είναι η επόμενη αντίπαλος του Εθνικού, αν και εφόσον φυσικά η ελληνική ομάδα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπενφίκα.  

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα της Ραβέννα και του εκπληκτικού Κουμεντάκη, που έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με την ομάδα, στο παρακάτω βίντεο.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/TP3pSJbSfI0?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]