Στην πορτογαλική τηλεόραση μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Γιάννης Τζίμας

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Μεγαλεία για τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα! Όλοι ξέρουμε ότι αποτελεί την χαρά των δημοσιογράφων, αφού είναι αρκετά επικοινωνιακός, δίνει ατάκες και μιλάει συχνά στα “δικά” μας μέσα ενημέρωσης – σχεδόν καθημερινά στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στο Maximum και όποτε χρειάζεται στα τοπικά κανάλια Δέλτα TV και ThrakiNet.

Κάποιες λίγες φορές η φήμη του είχε φτάσει και μέχρι την Αθήνα και κατά βάση το συνδρομητικό της Nova, που έχει τα δικαιώματα κάλυψης του πρωταθλήματος και έτσι έχει μιλήσει με την αφορμή διάφορων αγώνων που έχουν διοργανωθεί στην Αλεξανδρούπολη, δεδομένου ότι αποτελεί γραμματέα της Λίγκας.

Ότι θα μίλαγε στην πορτογαλική τηλεόραση, φανταζόμαστε ότι δεν το υποπτευόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Συνέβη όμως και αυτό! Βέβαια, για να τα λέμε όλα, δεν ήρθαν τα εθνικής εμβέλειας  κανάλια αλλά ο τηλεοπτικός σταθμός της Μπενφίκα, αφού ως σύλλογος διαθέτει τον δικό του τηλεοπτικό σταθμό.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός είναι αρχηγός αποστολής στην πορτογαλική πρωτεύουσα και με αυτήν την ιδιότητα παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της Μπενφίκα το οποίο και θα μεταδώσει τον αγώνα της Τρίτης (έχει άλλωστε τα δικαιώματα της ομάδας της Μπενφίκα σε όλα τα αθλήματα).

Πρόκειται για ένα κανάλι – πρότυπο, τόσο για την οργάνωση όσο και για την λειτουργία του, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα αθλητικά συνδρομητικά, καθώς μάλιστα πρόσφατα αγόρασε και τα δικαιώματα της Premier League στην Πορτογαλία ώστε να  δείχνει αγώνας του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Εκτός των άλλων, το συγκεκριμένο κανάλι εκτός από τους αγώνες της Μπενφίκα σε όλα τα αθλήματα, συμπληρώνει το πρόγραμμά του μεταδίδοντας αγώνες και άλλων ξένων (ποδοσφαιρικών) πρωταθλημάτων, ανάμεσα στα οποία και η ελληνική Super League!!!