ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην επικράτηση της Φιλίας Κομοτηνής μέσα στην Ξυλαγανή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε στην Ξυλαγανή επί του Ορφέα, ο ΑΟ Φιλίας και από τη δεύτερη θέση κυνηγά την Δόξα Προσκυνητών που προπορεύεται με πέντε πόντους και θα την αντιμετωπίσει στην τελική φάση των play offs, που θα ξεκινήσουν την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Στο δημοτικό γήπεδο της Ξυλαγανής στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής, μια στροφή πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σε καλές καιρικές συνθήκες αναμετρήθηκαν ο με ελλείψεις Ορφέας Ξυλαγανής με τον ΑΟ Φιλίας, με τους φιλοξενούμενους να χαμογελούν στο τέλος του εννηντάλεπτου, μετά το τελικό 0-2.

 Η Ξυλαγανή όπως αναφέρει το rodopisports, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας κάποια σουτ έξω από την περιοχή του Μπουτσαχτσή Εφτούν, αλλα το σκορ άνοιξε με πέναλτι στο 8′ η Φιλία έπειτα από ανατροπή του Πασσά πάνω στον Νεαζη Αλή με το Βιοπολο να κάνει το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, παρά τις λιγοστές ευκαιρίες που έχασαν οι δυο ομάδες.

Για ακόμα μια φορά οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο β’ ημίχρονο, θέλοντας να ισοφαρίσουν τον αγώνα, ωστόσο αφού η Φιλία θα χάσει δυο καλές ευκαιρίες με τον Φουρκάν και το Βιόπουλο, στο 62′ θα κάνει το 0-2 με τον Νεαζή Αλή ύστερα από πάσα του Βιόπουλου που θα έιναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κύριοι Κακουλίδης, Δημητριάδης και Ανδρεόπουλος.    

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Βαρνιτσιώτης):  Λίβας, Τσιτλαχίδης, Ρεστεμης, Πασσάς, Πάπα, Βάγγερ, Μανωλάρας (46 Σίμος), Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρισβάνης, Καζάκος.
ΑΟ ΦΙΛΙΑ (Τσιμπουργκένης): Μπουτσαχτση, Κιουτσούκ Χουσειν, Δουρχάν Αλή (87 Ροδουσάκης), Μαδούρας, Ζιούλης, Αχμέτ, Νεαζή(85 Κωστίδης), Βιόπουλος, Οσμάν (65 Ιωαννίδης), Παρασκευόπουλος, Τσικλαούρι.