Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ της Κομοτηνής

Ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί σήμερα Δευτέρα 2 Μαρτίου σε σούπερ μάρκετ της Κομοτηνής. Στόχος των δραστών ήταν τα χρήματα που υπήρχαν στο κατάστημα Μασούτης που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, πίσω ακριβώς από την παλιά πρυτανεία.

Οι δύο ένοπλοι άγνωστοι κινήθηκαν με ταχύτητα και πλέον αναζητούνται από την αστυνομία. Κρατώντας όπλο εισήλθαν στο μάρκετ και απειλώντας με αυτό τους υπαλλήλους, απέσπασαν χρηματικό ποσό, που σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ» ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.

Στη συνέχεια για τη διαφυγή τους δε χρησιμοποίησαν κάποιο δικό τους όχημα, αλλά απειλώντας και πάλι με όπλο διερχόμενο άτομο, του πήραν το μηχανάκι και το έσκασαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτή την ώρα άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής χτενίζουν την περιοχή γύρω από το μάρκετ, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους ένοπλους δράστες, οι οποίοι τρομοκράτησαν υπαλλήλους και πεζό στο κέντρο της πόλης.

Πάντως το μάρκετ είναι ανοιχτό και συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες του, αφού οι δράστες δεν προκάλεσαν κάποια ζημιά, αλλά είχαν μοναδικό στόχο τα χρήματα.

Πηγή: http://www.xronos.gr