Χρυσή και φέτος η Ελένη Σαλινούδη, εξασφάλισε συμμετοχή για την Ρωσία!!!

Την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό που φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα κατέκτησε η ορεστιαδίτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Σαλινούδη, η οποία ωστόσο αυτή τη φορά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πρωτέα Σερρών, όπου έχει πάρει μεταγραφή λόγω των σπουδών της στην μακεδονική πόλη.

 

Η Σαλινούδη αναδείχθηκε στην κατηγορία πρώτη στην κατηγορία άνω των 73 κιλών, αφήνοντας πίσω της αθλήτριες όπως η Στέλλα Δημητρίου του Δία Ιωαννίνων, η Ιωάννα Τρούλου του Συλλόγου Κορυδαλλού, η Ελένη και η Ειρήνη Ντίνου του Τυρνάβου, η Νίκη Αθανασοπούλου της Καλαμάτας, η Αρτεμις Τσατσάκη του Συλλόγου Ταεκβοντό Κερατσινίου, η Μαρία Αδαμοπούλου του Συλλόγου Καρδίτσας και η Αλεξάνδρα Βασιλειάδου του Ηρακλή Άνω Τούμπας.

“Το πήραμε κ φέτος go to Russia” ήταν το σχόλιο που ανέβασε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Κυριακής η Σαλινούδη στην σελίδα της στο facebook, μαζί με την φωτογραφία της απονομής από τους αγώνες της Χαλκίδας. Η Ορεστιαδίτισσα πρωταγωνιστεί στο άθλημα πάνω από μια πενταετία, πλέον όμως φέρνει διαδοχικές πρωτιές και σε επίπεδο γυναικών. Μάλιστα, με τη νίκη της αυτή εξασφάλισε συμμετοχή και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στην Ρωσία τον Μάιο.