Photos: Οι πρώτες selfie της αποστολής του Εθνικού από την Πορτογαλία

Στην Λισαβόνα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Η αποστολή ξεκίνησε οδικώς το βράδυ του Σαββάτου (λίγο μετά τα μεσάνυχτα) για την Κωνσταντινούπολη και το πρωί της Κυριακής αναχώρησε με αεροπλάνο για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, όπου έφτασε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδος (10.30πμ τοπική ώρα).

 

Τα παιδιά του Εθνικού έφτασαν στη Λισαβόνα και με την ψυχολογία τους να βρίσκεται στα ύψη, αποφάσισαν να βγάλουν μία ομαδική selfie και να τη μοιραστούν με το κοινό. Ομως πιο πριν και οι Λέο Άντριτς και Ιβάν Μίχαλι, ριν καλά-καλά βγουν από το αεροδρόμιο της πορτογαλικής πρωτεύουσας, έβγαλαν τη δική τους αναμνηστική φωτογραφία.

 width=

Η νίκη επί της ΜΕΝΤ (3-0) αναπτέρωσε το ηθικό και τη ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι επιθυμούν μία εξίσου σοβαρή και καλή εμφάνιση κόντρα στους Πορτογάλους, με στόχο το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στην ημιτελική φάση του Challenge Cup και πιθανότατα απέναντι στον παλιόφιλό τους Ραφαήλ Κουμεντάκη και την Ραβέννα.

Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα το βράδυ της Τρίτης (3/3, 10.30μμ ώρα Ελλάδος), στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS.

 

Η ομάδα θα μείνει στη Λισαβόνα μέχρι και την Τετάρτη το πρωί, όταν και έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της στην Ελλάδα, με ενδιάμεσους προορισμούς τις Βρυξέλλες (ανταπόκριση από τη Λισαβόνα και τρίωρη αναμονή στο αεροδρόμιο) και εν συνεχεία την Κωνσταντινούπολη.  Παίκτες και προπονητικό τιμ θα αναχωρήσουν για την Αλεξανδρούπολη με λεωφορείο στις 17:00 και αναμένονται στη βάση τους αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε την selfie που τράβηξαν οι παίκτες του Εθνικοπυ, με βασικό πρωτεργάτη για ακόμα μια φορά τον Γρηγόρη Κοντοστάθη…

 width=