Photos: Ξεπέρασε τους 1.000 δρομείς το Xanthi Old City Trail! Tα αποτελέσματα…

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας δρόμου στα σοκάκια και τους δρόμους της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, που διοργάνωσαν οι Xanthi Runners.

Με την παρουσία πλήθους κόσμου που καταχειροκρότησε τους πάνω από 1000 δρομείς που έτρεξαν στο 1ο Xanthi Old City Trail που διοργάνωσαν οι Xanthi Runners με την βοήθεια και την στήριξη του Δήμου Ξάνθης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τις συμμετοχές πολύ κόσμου από διάφορες πόλεις της χώρας αλλά και η επιλογή πολλών γονιών να τρέξουν μαζί με τα παιδιά τους και να τους δώσουν το καλό παράδειγμα. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε έναν όμορφο αγώνα, που γίνεται πέρα από την διαφήμιση της ίδιας της πόλης της Ξάνθης, και για έναν πολύ καλό σκοπό καθώς ένα σημαντικό ποσό θα δοθεί στον σύλλογο ΣΤΗΡΙΖΩ.

Με το τέλος του αγώνα άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα χρονιά τόσο για τον δεύτερο αγώνα της Παλιάς Πόλης όσο και για τον Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε από ΕΔΩ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμές του αγώνα μέσα από τον φακό του ThrakiSportS…